Mijn CRM Kiezen – Gratis website voor het selecteren van de juiste CRM-oplossing

 

Welkom op Mijn CRM Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste CRM-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht

naar de juiste CRM-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCRMKIEZEN.BE

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CRM ANALYSE

CRM per sector ERP per sector

Kies
mijn

CRM
oplossing
in een paar klikken
 


 


 

U zoekt een CRM-oplossing: om het huidige systeem te vervangen, om het aan te vullen, of om te verifiëren of uw systeem wel alle terreinen van uw onderneming dekt.

Wij hebben de oplossing!

MijnCRMkiezen, het ideale hulpmiddel bij uw zoektocht naar een nieuwe bedrijfsoplossing.

Met een eenvoudige vragenlijst krijgt u snel inzicht in wat u technisch, functioneel en organisatorisch nodig heeft van uw nieuwe oplossing.

Het resultaat is een selectie bestaande uit één of meer oplossingen die aan uw criteria voldoen.

 

Stuur ons de gegevens van uw huidige oplossing en wij helpen u verder
Linkedin Prodware BeneluxGoogle Plus Prodware BeneluxTwitter Prodware BeneluxFacebook Prodware BeneluxYoutube Prodware Benelux
CRM appstoreMigration Microsoft Dynamics CRM 2013
 • Waarom een CRM pakket kiezen ?

  Door de implementatie van een CRM oplossing zal je een snelle 'return on investment' te krijgen.

   

  Een klantrelatiebeheer zal u toelaten om de verwerking van uw klantrelaties te optimaliseren, de kwaliteit en snelheid van uw antwoorden te verhogen, om gemakkelijk uw teams te coördineren, meer klantenbinding te creëren, meer prospecten aan te trekken en om waarde toe te voegen aan uw service kwaliteit.

   

  Door het juiste CRM pakket te kiezen stelt een bedrijf zich in staat om een concurrentievoordeel te behalen door hen effectief klantenrelaties te laten beheren voor, tijdens en na de verkoop. Met behulp van een CRM oplossing, kunt u eenvoudig alle verzoeken van klanten centraliseren en behandelen op basis van prioriteiten. Dankzij een vereenvoudigd beheer en snelle behandeling van klachten zal uw klantentevredenheid en -loyaliteit verbeteren.

   

  Waarom een CRM pakket kiezen ?

 • CRM oplossing

  Een CRM oplossing is gebaseerd op meerdere principes. Zowel de relationele marketing alsook de multi channel marketing kunnen dankzij het installeren van verschillende CRM tools worden toegepast.

   

  Deze CRM oplossingen hebben allen eenzelfde roeping: klantenrelaties optimaliseren door klantengetrouwheid en het zakencijfer te verhogen. Er bestaan veel CRM oplossingen.

   

  Elke CRM oplossing wordt vooral door de marketing afdeling gebruikt voor het creëren van marketingcampagnes, doelgroepen van prospecten en klanten te selecteren en de wijze van verspreiding te kiezen.

   

  Een tiental jaar geleden verliep de evolutie van CRM oplossingen nog vrij eenvoudige tussen de verschillende platformen van callcenters, de uitgaande mailacties en de tools voor het beheer van klantenrelaties.

   

  Vandaag, met de wijdverspreide mobiliteit en de revolutie van sociale netwerken is het landschap van de klantrelatie tools snel en ongelooflijk complex geworden.

   

  Toepassingsgebieden CRM

 • Wat is CRM?

  Een CRM software (in het Engels Customer relationship management, ook 'klantrelatiebeheeroplossing' genoemd) is een software die alle interacties tussen een bedrijf en zijn klanten in een database centraliseert.

   

  Een CRM oplossing maakt het mogelijk om de kennis over een bepaalde klant te maximaliseren door hem beter te begrijpen, te anticiperen op en het beheren van zijn behoeften. Concreet centraliseert een CRM oplossing via een gedetailleerde geschiedenis deze informatie evenals de commerciële wisselwerking.

   

  Een CRM software staat u toe om doelgerichte campagnes voor prospecten en klanten te vereenvoudigen. Dankzij een CRM oplossing heeft u een overzicht en controle van alle commerciële activiteiten voor uw klanten en prospecten die zich binnen uw bedrijf afspelen. Van het geheel van al deze commerciële activiteiten heeft u via gedetailleerde dashboards een overzicht in één oogopslag.

   

  Wat zijn de voordelen van een CRM oplossing?Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen separateur Privacy separateur Cookies separateur Cookies management